Op basis van de juridische merites zoek ik graag een praktische oplossing.

Magali van Maanen

Magali van Maanen

Salary-partner

Mvanmaanen@deboorderschoots.nl

Magali van Maanen groeide op in Nederland, België en in Australië. Zij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht. Al tijdens haar studie ontwikkelde zij een grote belangstelling voor het personen- en familierecht. Magali was tijdens haar studie student-stagiaire bij De Boorder Schoots en is op 1 april 2006 bij De Boorder Schoots als advocaat in dienst getreden. Met ingang van 1 janauri 2016 is zij benoemd tot salary-partner.

Sinds 2011 is Magali als advocaat en mediator aangesloten bij de vereniging voor Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars (vFAS) en de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). In 2016 heeft zij de opleiding tot Collaborative Divorce Lawyer (overlegscheidingsadvocaat) gevolgd. Tevens is Magali lid van de Vereniging IKO / D.I.A.L. (Dutch International Child Abduction Lawyers).

Magali spreekt vloeiend Engels en haar belangstelling gaat uit naar internationaal georiënteerde zaken. De juridische puzzel van complexe vraagstukken spreekt haar aan en dit beschouwt zij als de basis van een goed advies. In de praktijk gaat zij oplossingsgericht te werk. Het doel is om op zo efficiënt mogelijke wijze tot een redelijke uitkomst te komen.

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Magali van Maanen

Actualiteiten

Volg De Boorder Schoots op Twitter

Volg @dBoorderSchoots op twitter.

 © 2019 De Boorder Schoots Algemene voorwaarden Privacyverklaring
Webdesign: JHmedia