Het bijzondere van het familierecht is dat het zo veelzijdig is. Naast een grondige kennis van het juridische vereist het ook vaardigheden op fiscaal terrein. Verder is psychologisch inzicht onontbeerlijk.

Mirjam Schoots

Mirjam Schoots

Oprichter & Partner

Mschoots@deboorderschoots.nl

Mirjam Schoots is oprichter en partner van het kantoor.

Zij deed ervaring op bij de rechterlijke macht en als advocaat in Rotterdam (Trenité) en Amsterdam (Boekel de Nerée). Mirjam is een uitstekend onderhandelaar en ervaren vFAS advocaat-mediator. Zij is voorts NMI geregistreerd mediator en Collaborative Divorce Lawyer. In zaken waarin ze voor een partij werkt, zal ze vlot kiezen voor procederen als onderhandelen geen succes oplevert. Zij staat ondernemers, maar ook veelvuldig vrouwen van ondernemers en vermogende particulieren bij. Zij geniet landelijke bekendheid op het gebied van draagmoederschaps- en afstammingszaken.

“Het bijzondere van het familierecht is dat het zo veelzijdig is. Naast een grondige kennis van het juridische vereist het ook vaardigheden op fiscaal terrein. Verder  is psychologisch inzicht onontbeerlijk. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn belangrijke voorwaarden bij de vaak complexe zaken die we begeleiden. Juist in de combinatie van al deze factoren ligt mijn kracht”, aldus Mirjam Schoots.

Bekijk LinkedIn profiel
E-mail Mirjam Schoots

Actualiteiten

Volg De Boorder Schoots op Twitter

Volg @dBoorderSchoots op twitter.

 © 2019 De Boorder Schoots Algemene voorwaarden Privacyverklaring
Webdesign: JHmedia